Cel mai frumos cadou de ziua mea

Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Pãsãri susține reluarea sau continuarea educației copiilor cu afecțiuni grave, prin burse educaționale în valoare de 500 de lei timp de 12 luni, pentru a prinde aripi și a-și urma visurile.

Asociația își propune să redea curajul copiilor cu boli grave oferindu-le sprijin material pentru a putea să se reintegreze în sistemul de învățământ ca mai apoi să-și întindă aripile și să zboare spre visele lor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Sorina Rauca : Asociatia Păsări
Cel mai frumos cadou de ziua mea